BLOGIA TÄYDENNETÄÄN MYÖS TAANNEHTIVASTI!
KOMMENTIT ON KIVOJA!

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Great Rift valleyssa matkalla Kenduun


Nairobista jatkoimme matkaa pikkubussilla kohti Kendu Bayta. Kilometreissä matkaa ei liene kuin 400km, mutta täällä ei matkaa lasketa kilometreissä vaan tunneissa. Se on n. kahdeksan tuntia. Tie on periaatteessa hyvä, mutta jokaisen kylän kohdalla on useita töyssyhidasteita. Ne ovat niin korkeita, että niistä ei 30km/h ajeta ylitse vaan auton vauhti on pakko hidastaa mateluvauhtiin.

Great Rift Valleyn kautta ajoimme Narokiin ja sieltä Uyugiksen kautta Kenduun. Nämä kuvat minusta ja Seposta on otettu Nairobin puolessa reunassa. Maisemat ovat mahtavat.
Ainoastaan viimeiset 25km Uyugiksestä Kenduun on todella huonoa tietä. Sairaalavierailun takia lähtömme Nairobista venyi puolille päivin, joten olimme vasta iltapimeällä perillä. Autonkuljettaja lähti samantien ajamaan takaisin Nairobiin, koska hänellä oli seuraavana päivänä lähtö safarille uusien turistien kanssa.

1 kommentti:

  1. Kiva oli lukea tarkempia kuvauksia sieltä! Unohdin ihan koko blogin, sorry. Huomenna luemme lasten kanssa jutut täältä.
    Meidän päivämme ovat kuluneet mukavasti! Luettu, pelattu, kuvattu ja leikitty muuten. Kalaan Lappajärvelle emme vielä päässeet kovan tuulen takia. Otso on ajanut ruohoa Paapan kanssa päältäajettavalla. Paapan ei saanut käyttää sitä ennekuin tulimme vanhan Hilkka-tädin enkeleillä leikkimästä. Voikaa hyvin ja Jumalan varjelusta kaikille teille!

    VastaaPoista