BLOGIA TÄYDENNETÄÄN MYÖS TAANNEHTIVASTI!
KOMMENTIT ON KIVOJA!

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Moottoripyöräilyä

Keskiviikkona lähdin Pirjon kanssa kohti Kapondon kylää ja sairaalaa, jossa pidimme poliklinikkaa. Suomesta on tulossa marraskuussa kirurgiryhmä leikkaamaan vammaisia lapsia ja nuoria, tsekkasimme näitä potilaita./Kati Lähetetty iPadista

   Tässä Kati ja Pirjo (Syvis) lähdössä moottoripyörätaksien kyydissä kylille. He saivat matkalla runsaasti huomiota koululaisilta; kuin kuninkaalliset. Valkoihoiset ovat syrjemmällä harvinaisia ja joskus pelottaviakin (pienille).
Tämä moottoripyöräkuski lähetti kauttani Suomeen terveisiä: "Jos tulette Kenduun, ottakaa minut kyytimieheksi. Annan turvallista ja hyvää kyytiä hienolla pyörälläni!" 
Muistakaa sitten kertoa hänelle, että olen lähettänyt viestin teille :)/M


2 kommenttia:

  1. Sain tämän blogiosoitteen Pirjolta tekstarina. Kiitos! Terveisiä serkulle! Täällä pakkasta ja kaunis syyssää. Nauttikaa lämmöstä ja onnea ja menestystä projektille. Kunnallisvaalituloksia odotellessa, Irma Vuori

    VastaaPoista
  2. Oi,että mä olen viettänyt tässä mielenkiintoiset tovit lukiessa Mallin seikkailuja. Kyllä sulla on siellä kaikkien aikojen matka! Tuntuukohan tään jälkeen enää muut matkat miltään? Jääköhän sun sydän aivan keniaan!

    VastaaPoista